Om Little by Little

ENKELT, TIDLÖST & FUNKTIONELLT

Här hittar du motiv som rör djur och natur (främst katter) men även mental hälsa.

Mina handgjorda, flexibla och praktiska miniskötväskor är designade för att vara tidsbesparande och underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Så kan du kan lägga din tid och energi på annat. För mig är miniskötväskan mer än en produkt, det är en passion för att göra småbarnsåren lite lättare och roligare för alla föräldrar där ute.

OM OSS 

Hej, jag är så glad att du besöker min webbsida! Little by Little skapades tillsammans med min sambo Mikko. Det började när vi fick vårt första barn. Jag märkte att det kunde vara omständligt att komma i väg med småbarn. Vare sig det var en kort promenad eller en tur till affären, så tog det tid att packa med sig allt.

Jag skissade på en mindre skötväska som skulle rymma det mest nödvändiga för ett blöjbyte och en kortare frånvaro hemifrån. Miniskötväskan var född och designen har utvecklats flera gånger sedan dess. Mycket har hänt sedan starten, nu säljer vi även produkter med mina egendesignade tryck på. 

Jag är både legitimerad farmaceut och sjuksköterska, vilket kanske syns i mina designer. Men jag är så glad att jag bestämde mig för att satsa mer på min kreativa sida. Det ger mig massor av positiv energi och ett inre lugn. Jag hoppas att mina produkter kan ljusa upp din dag och få dig att känna dig extra speciell, för DET ÄR DU! 

Tack för att du tog dig tid att läsa min text och för att du följer med på min resa! 

Kärlek från Therése (& Mikko)

dopinbjudan
lbyl design logga kvinna

10% RABATT

VI LANSERAR NYA PRODUKTER HÖSTEN 2024! FÅ 10% LANSERINGSRABATT NÄR DU PRENUMERAR PÅ VÅRT NYHETSBREV.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.